Telefonrådgiver

Vil du arbejde som telefonrådgiver? Som telefonrådgiver har du mulighed for at spå, hjælpe og rådgive mennesker.

At arbejde som telefonrådgiver er sjov, spændende og opmuntrende – at få lov til at hjælpe mennesker med alle deres tanker og refleksioner. Som telefonrådgiver får du alle typer af spørgsmål om f.eks. kærlighed, relationer, healing, drømme, økonomi, fremtid og mange andre ting. Hver eneste samtale er unik og du vil opleve uendelig mange variationer.

Som telefonrådgiver får du lov til at tale med alle mulige slags mennesker, i deres unikke situationer. Alle har deres egne tanker og spørgsmål og prøver at finde svar og gode råd. At være der for dem og hjælpe dem, giver en vidunderlig følelse, som ikke kan sammenlignes med mange andre ting. At man med sit spirituelle talent, sin erfaring og sine redskaber kan spå, vejlede, guide og give støtte under svære og udfordrende perioder er fantastisk og giver stor tilfredshed!

At man som telefonrådgiver altid arbejder hjemmefra er et kæmpe plus! Den komfort og det velbefindende, som man oplever i sit eget hjem, samtidig med at kunne hjælpe andre til at få det bedre, er super! Du vælger helt selv, hvorfra du arbejder; kontoret, sofaen, spisebordet eller hvorfor ikke på altanen? Alt du trænger er din telefon, dine redskaber og et godt humør.

Hvilke redskaber du vælger at bruge, når du spår over telefonen, er din egen personlige sag; du bruger det du har erfaring med og er komfortabel med. Man kan for eksempel anvende tarotkort, pendul, englekort, din intuition, kaffegrums, krystaller og sten eller almindelige spillekort, for at nævne nogle af alle de redskaber der findes.

Du arbejder ud fra dit eget talent, som for eksempel healing, for både mennesker og dyr, kontakt til den anden side, formidling af budskaber, drømmetydning, billeder og farver, spådomme med forskellige slags kort, forudsigelser af fremtiden og meget andet.

Der skal ikke være nogen som helst stress, i arbejdet som telefonrådgiver. Derfor kan det være godt for eksempel at meditere, før du stiller dig til rådighed og logger på. Dette, for at samle kraft, energi og berolige dig selv. Eller måske fungerer en anden metode bedre for dig? Lytte til musik og slappe af, læse en bog, hvile, tage en gåtur, drikke en kop te, tænde et lys eller måske en røgelsespind, til at rense dit hus og hjem.

Du vælger helt selv, hvornår du stiller dig til rådighed for samtaler og du kan logge på, når du selv har lyst og tid til det; ingen vagt- eller timeplaner, hvor du bliver booket op. Uanset om du er et morgen-, aften- eller natte-menneske så vil et job som telefonrådgiver måske passe dig perfekt, med hensyn til den store frihed og fleksibilitet dette medfører?

Synes du om at tale med rare mennesker og kan du godt lide at tale i telefon? Synes du om at skrive tekster og udgive dem på en blog? Har du erfaring med og finder det spændende at arbejde med det spirituelle? Har du en oprigtig interesse i andre mennesker, hvordan de tænker, føler og fungerer? Så har du mulighed for, at blive en del af vores fantastiske spådoms-hold, der er her for at hjælpe andre mennesker over telefonen! Søg stillingen nu og åbn op for et fantastisk arbejde!